Hommeles aan de zijlijn

Fair play staat bij de Bolderbergse Veteranen hoog in het vaandel geschreven. De meeste kwetsuren op het veld zijn te wijten aan een gebrek aan opwarming of een  teveel aan inspanning. Maar langs de zijlijn liep het zondag blijkbaar even fout.

Wat er precies gebeurd is, daar heeft onze redactie het raden naar. Ook naar het juiste tijdstip van het gebeuren is het gissen. Volgens sommigen is er een opstoot ontstaan omwille van de ongelijkmatige ploegverdeling bij het begin van de wedstrijd. Volgens anderen zouden er tijdens de koffiepauze handtastelijkheden zijn geweest. Al kan het evengoed gewoon om een stommiteit gaan.

Ludo probeert te glimlachen terwijl hij de pijn van een blijkbaar rake punch probeert te verwerken.

Feit is dat onze fotoreporter André supporter Ludo in zwaar toegetakelde toestand op de gevoelige plaat wist vast te leggen. Of de man in het zwart bij de feiten betrokken was, is niet meteen duidelijk. Maar hij vertoefde alleszins zeer dicht in de buurt van het slachtoffer en gedroeg zich merkwaardig overmoedig, aldus nog onze reporter.

Naar verluidt dient supporter Ludo geen klacht in tegen bekenden of onbekenden. De ordediensten zijn wel gealarmeerd om de toestand volgende zondag in de gaten te houden en eventuele amokmakers de toegang tot het stadion te ontzeggen.

Plaats een reactie